ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους συνεργάτες που προτείνουν και υλοποιούν ξεχωριστές δημιουργίες.
Η φαντασία και οι ιδέες μας επιστρατεύονται με γνώμονα την ιδιαιτερότητα και τις ανάγκες του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.

Design. Strategy. Brand.

Κάθε project μια ξεχωριστή δημιουργία!

Design. Strategy. Brand.

Ανάπτυξη & κατασκευή εφαρμογών διαδικτύου

Design. Strategy. Brand.

Δημιουργία λογοτύπου & εταιρικής ταυτότητας

Slider

LOGO & BRANDING

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή του λογoτύπου σας, ώστε να χαράξουμε το πλαίσιο και την αισθητική που σας εκφράζει και θέλετε να αναδείξετε.

ΕΝΤΥΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δημιουργία της εταιρικής σας ταυτότητας αλλά και την προβολή των προϊόντων, υπηρεσιών σας μέσω της έντυπης διαφήμισης (σχεδιασμός φυλλαδίων, αφίσες, εταιρικής κάρτας κλπ.)

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ WEBSITE

Κατασκευή και δημιουργία responsive ιστοσελίδων με εγκατάσταση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL, με μοναδικό σχεδιασμό, φιλικές στους χρήστες και με ιδιαίτερο design.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ VIDEO & LYRIC VIDEOS

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ VIDEO

Αγαπάμε την κίνηση γι’ αυτό και την εντάσσουμε σε κάθε marketing mix. Δημιουργία στρατηγικής όσον αφορά στην επικοινωνία μέσω video, παραγωγή οπτικού υλικού και διαχείρισή του μέσα από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες (Youtube, Instagram, Facebook) κλπ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ LYRIC VIDEO

Δημιουργία εφέ και κινούμενων σχεδίων – στίχων, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση, σε κάθε τραγούδι. [ Δείτε μερικά δείγματα ]

INTERACTIVE MARKETING

GOOGLE ADWORDS

Διαφημιστείτε στοχευμένα προσελκύοντας υποψήφιους πελάτες απ’ όλο τον κόσμο οι οποίοι αναζητούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

SOCIAL MARKETING

Πλήρης κάλυψη των αναγκών σας στα social media, διαχείριση λογαριασμών, campaigns, αύξηση ακολούθων με τους πιο αποδοτικούς τρόπους.